Schatgraven

  • Geplaatst: 12/04/2018

omslagAltijd al schreef ik graag. Schrijven is mijn passie. Een paar jaar geleden werd ik tot mijn grote vreugde gevraagd door de redactie van ‘Dorpsgeluiden’ om iedere maand een column in dat regionale blad te schrijven. De vele leuke reacties die ik daarop kreeg spoorden mij aan om vooral door te gaan met schrijven.

Uit die columns heb ik nu mijn eerste boek samengesteld: Schatgraven.

Inspiratie voor mijn columns haal ik uit van alles in het dagelijks leven. Zoals laatst, toen ik bij de kapper was. Naast mij was een kapster bezig met het haar van een meneer, dat er bij aanvang van de knipbeurt uitzag als een woest en rommelig vogelnest. “Maak er maar wat moois van”, zei de man. “Oren lekker vrij houden?” vroeg de kapster, “En er straks wat wax in?” “Ach kijk maar wat je ervan maakt,” zei de man, “Ik heb toch altijd een helm op.”

Sommige verhaaltjes blijven klein, andere groeien uit tot een column. En die laatste vind je in dit boek.

Bestellen
Het boek is te bestellen door een mailtje te sturen naar v.gieben@3gcommunicatie.nl. Vermeld daarin ‘Schatgraven’ en uw naam en adres. Maak tegelijkertijd €12,95 (incl. verzendkosten) over naar rekeningnummer NL78RABO0136130100 onder vermelding van ‘Schatgraven’. U krijgt het boek daarna thuisgestuurd.